Kişiye Özgü Öğretim Modeli

Uğur Okullarında, her öğrencinin kendi akademik ve bireysel gelişimleri dikkate alınarak kişiye özgü öğretim modeli uygulanır. Öğrencilerinin temel akademik becerilerini geliştirmelerinin yanında yabancı dili en iyi şekilde öğrenmeleri amaçlanır.

Uğur Okullarında 5. sınıf öğrencilerinin yaratıcı ve interaktif ortamda yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi alarak İngilizce dil becerileri geliştirilir. 6. sınıf öğrencilerinin seviyeleri tespit edilir ve proje tabanlı analitik düşünebilme ile yaratıcılık becerilerini geliştirmeleri sağlanır. 7 ve 8. sınıfta ise ASDF destekli “Lise Sınavına Hazırlık Programı” uygulanarak ulusal sınavlara hazırlık yapılır.

Sınıftaki Eğitimde Akademik Programlama

• Akademik ve kişisel gelişimi destekleyecek eğitim
  • Eleştirel ve üst düzey düşünme yeteneği
  • Kişisel hedef koyma ve içe bakış