İlkokul

Uğur Okulları ilkokul kademesinde öğrencilerin analitik ve yaratıcı düşünme becerileri ile birlikte sanatsal becerilerinin gelişmesi de hedeflenir. Yaş düzeyini kapsayan bilimsel öğretiler hayatla ilişkilendirilir. Her öğrencinin akademik ve sosyal gelişimi yakından takip edilir ve sonucunda öğrencinin başarıya ulaşması sağlanır. Fiziki ortamın öğrenmeye olan katkısı büyük önem taşır. Renklerin duygulara ve bilinç faaliyetlerine olan etkisi, hayal gücünü ve yaratıcılığını desteklemesi ve sanatsal bakış açısı kazandırmadaki rolü düşünülerek sınıf ve koridorlarda kullanılan renkler titizlikle seçilir. Öğrencilerin birbirinden farklı gelişen bireyler oldukları ilkesinden yola çıkılarak kendilerini keşfedebilecekleri, beceri ve yaratıcılıklarını sergileyebilecekleri, uygun materyaller ve etkinlik alanlarıyla zenginleştirilmiş “çocuk dostu öğrenme ortamları” oluşturulur.

DAHA FAZLA BİLGİ AL