UVEM - Mart Ayı Veli Bülteni(Okul Öncesi-İlkokul)
6 Mart 2024 PDR

UVEM - Mart Ayı Veli Bülteni(Okul Öncesi-İlkokul)

Çocukların Cinsel Gelişiminde Ebeveynlerin Rolü ve Etkili Yaklaşımlar(Okul Öncesi-İlkokul)

Uğur Veli Eğitim Merkezi olarak, toplumda güçlü ve bilinçli ailelerin sayısını artırmak ve eğitimde kaliteli bir ortam yaratmayı hedeflemekteyiz. Çocukların yeteneklerini keşfetmelerini, öğrenmelerini ve gelişmelerini desteklemek için velilerin yanında olmak, bizlerin öncelikli hedeflerindendir. Her çocuğun kendine güvenen, bilgili ve değerlerine bağlı bir birey olarak yetişmesine katkı sağlamak için aileler ile iş birliği içerisinde olmak önemlidir.

Velilerimizin çocuklarının eğitimine daha aktif ve bilinçli bir şekilde katılmaları için bu doğrultuda düzenlediğimiz seminerler, bilgilendirici toplantılar ve atölye çalışmalarıyla velilerimizi eğitmek ve desteklemek Uğur Veli Eğitim merkezi olarak çalışmalarımızın amacıdır. Velilerimizin eğitim yolculuğunda yanlarında olmayı bir ayrıcalık olarak görüyoruz.

Uğur Veli Eğitim Merkezi olarak hazırladığımız Mart ayı veli bülteni "Çocukların Cinsel Gelişiminde Ebeveynlerin Rolü ve Etkili Yaklaşımlar" içeriğine aşağıdan ulaşabilirsiniz.