Uğurlu Öğretmenler Kulübü

Uğur Okullarından Öğretmenlerine Büyük Yenilik: Uğurlu Öğretmenler Kulübü

Türkiye’de eğitimin ‘güvenilir limanı’ Uğur Okulları, öğretmenleri için bu yıl büyük bir yeniliğe imza atıyor.
Öğretmenler Günü yaklaşırken, Uğurlu öğretmenlere yönelik tüm imkanları tek bir çatı altında toplamak adına ‘Uğurlu Öğretmenler Kulübü’ hayata geçirildi.

Uğurlu Öğretmenler Kulübü’nde hem öğretmenlere hem de tüm çalışanlara, önde gelen markalardan Uğurlulara özel sağlanan birçok kampanya ve avantaja yer verilecek. Bu avantajlar, Kurush Mobil Cüzdan uygulaması üzerinden ve yapılan kurumsal anlaşmalarla sağlanacak.

Uğurlu Öğretmenler Kulübü Nedir?

Uğurlu Öğretmenler Kulübü, Uğur Okulları öğretmenleri için hayata geçirilen bir kurumsal aidiyet çalışmasıdır. Bu proje ile öğretmenlerin ve çalışanların, hem Genel Müdürlük tarafından yapılan kurumsal anlaşmalardan hem de dijital cüzdan uygulaması Kurush içerisindeki fırsatlardan yararlanabilmelerine olanak sağlanıyor.

Uğurlu Öğretmenler Kulübü Fırsatlarından Nasıl Yararlanabilirim?

Uğurlu Öğretmenler Kulübü'ne özel tüm indirim ve kampanya detayları için www.kurush.com web sitesini ziyaret edebilir veya Kurush mobil uygulamasını indirebilirsiniz. Kurush mobil uygulamasını App Store ya da Google Play üzerinden indirip üye olarak size özel avantajlardan yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kurush Nedir?

Kurush, 2023 yılında, eğitim öğretim harcamalarında avantaj sağlamak üzere kurulan bir dijital cüzdan uygulamasıdır. Kurush dijital cüzdan kullanılarak online satın alma işlemleri hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Tüm Kurush kullanıcıları için yeni nesil yan haklar, ödeme yöntemleri ve fırsatlar Kurush dünyasında hizmete sunulur.

Kurush ile Uğurlu velilerin ve öğrencilerin eğitim öğretim sektöründeki harcamalarında avantaj sağlamaları, Uğurlu öğretmenlerin ve çalışanların da onlara özel fırsatlardan yararlanmasını sağlamak amaçlanmıştır.

Kurush Cüzdan mobil uygulaması App Store ya da Google Play Store’dan indirilip kaydolunarak, Uğurlulara özel avantajlardan yararlanılacaktır. Kurush dijital cüzdanın mobil cihazlara yüklenmesinin ardından, Uğurlu öğretmenlerin Kurush uygulamasına kendilerine ait kullanıcı adı ve şifre belirleyerek kaydolmaları gerekmektedir. Bu kullanıcı adı ve şifrelerle yapılan giriş işlemi sonrası, Kurush kullanıcı bazlı bir dijital kart oluşturarak uygulama içerisine bu kartı yükleyecektir.

Detaylı bilgi için www.kurush.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Kurush Mobil Cüzdan hakkında teknik destek için 0850 988 88 88 numaralı telefondan Kurush Destek Hattı’na ulaşabilirsiniz.