Uğur Bursluluk Sınavı - 2024

UBS - 2024

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyan ve 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Bursluluk Sınavı, Türkiye genelinde 6-7 Ocak 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Sınava katılan öğrenciler başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı yakalayacak. Öğrenciler, sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.

Sınava katılan öğrenciler, Sınav Sonuç Karnesi yanında Akademik Beceri Karnesi de alarak sınav becerilerindeki yetkinliklerini keşfedecekler.

Uğur Bursluluk Sınavı’na katılan ve sınav sonuç karnesini alan tüm öğrenciler için dijital eğitim öğretim platformu Metodbox 2 ay süreyle ücretsiz kullanıma açık olacak.

Sınava katılacak öğrencilerin, okula gelirken sınav giriş belgelerini veya kimlik kartlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor.

16 Şubat 2024