Uğur Narlıdere Anadolu Lisesi Öğrencileri Frankfurt’ta Fİnans EĞitiminde Neler Yaptılar?

Narlıdere Uğur Okulları Anadolu Lisesi öğrencileri Frankfurt 'ta Avrupa Merkez Bankasında finans eğitimlerini tamamladılar.

Bu farklı ve yerinde eğitim ile sertifikalarını almaya hak kazandılar.

"Bu seminer bana Avrupa ülkelerinin mali yasalarının ve euro ekonomisinin ne kadar özel tasarlanıp düzenlendiğine dair çok önemli bilgiler verdi. Özellikle euro ekonomisiyle ticaret yapan veya avrupa vatandaşı olan şahıslar için bütün kararların topluma basın ve internet yoluyla bilgilendirme yapılması, bu haberlere herkesin erişebilmesini sağlıyor. Avrupa Merkez Bankası en ufak bir düzenleme veya yasayı çok ciddi bir karar ve analiz sürecinden geçirerek 27 euro ülkesinin ve 340 milyondan fazla Avrupa vatandaşının en dengeli şekilde ekonomik düzenini sürdürmesini sağlıyor. Bütün yasalar ve kuralların bu kadar düzenli ve olumlu şekilde sonuç vermesi kesinlikle her ülke ve ülkeler birliğinin örnek alması gereken bir başarıdır."

Uğur Okulları Narlıdere Anadolu Lisesi Son Sınıf Öğrencisi

Veysel YILDIZHAN