SAKARYA UĞUR OKULLARINDA MEZUNİYET COŞKUSU

Sakarya Uğur Okulları 8. Sınıf ve 12. Sınıf öğrencileri mezuniyet töreninde hem duygusal hem de heyecanlı anlar yaşadılar. Arya’da  gerçekleştirilen mezuniyet töreninde Uğurlu gençler başarılı bir geleceğe adım attılar. Bir yanda öğrencileri uğurlamanın hüznü bir yanda ise mutluluk vardı.

Uğur Okulları Genel Müdürü Nil Çiçek’in Uğurlu gençlere ilettiği mesajı barkovizyondan öğrencilere izletildi. Ardından Kurucu Müdür Yavuz MÜFTÜOĞLU konuşmasında Sakarya Uğur Okulları mezunlarının artık bu büyük ailenin bir üyesi olduklarını vurgularken başarı ve azimle hayat yolunda yürüyecek olan Uğurlu gençlerin iyi birer insan olacaklarından kuşkusu olmadığını vurguladı. Mezuniyetlerin bir son değil, ilkeleri ve hedefleri olan gençler için yeni bir başlangıç olduğunu ifade etti.

Yavuz MÜFTÜOĞLU’nun bu sözleri büyük alkış toplarken  sonrasında Ortaokul Müdürü Nurhan MÜFTÜOĞLU ile Lise Müdürü Çiğdem KÖK konuşmalarını gerçekleştirdi. Uğur ailesi büyük emekler vererek ortaokul ve lise süreçlerini tamamlayan öğrencilerine plaketlerini ve diplomalarını takdim etti. Duygulu anların yaşandığı diploma törenine velilerin de ilgisi büyük oldu.

12 Haziran 2022