SAKARYA UĞUR OKULLARI ONLİNE KARİYER GÜNLERİ

Kariyer Günleri kapsamında Uğur Okulları’nda gerçekleştirilen Kariyer Buluşmaları bu yıl Covıd-19 tedbirleri sebebiyle online gerçekleştiriliyor.
Öğrencileri ilgi duydukları meslekler ile tanıştırmak, onların bu meslekler hakkında bilgi edinmelerini sağlamak,motivasyon,farkındalık ve hedef belirlemelerine yardımcı olmak amacıyla düzenlenen online Kariyer Günlerinde ‘’Hukuk’’kavramı üzerine konuşuldu.
Cumhuriyet Savcısı Serkan Özgen,Av. İlknur Ebiz Yıldız,Uğur mezunlarından Av. Gizem Köse,Av. Uğurcan Saraç’ın katıldığı online seminerde, konuklar meslekleri hakkında Uğurlu öğrencileri bilgilendirdiler.
Kariyer Günleri ile konukların başarı hikâyelerine ortak olan Uğurlu öğrencilerin, Hukuk kavramı ve mesleği ile ilgili konuklara yönelttikleri sorularla seminer sona erdi.

11 Ocak 2021