SAKARYA UĞUR OKULLARI'NIN DA ARASINDA BULUNDUĞU TÖZOK'TAN ANLAMLI UYGULAMA

Ülkece yaşadığımız "Asrın Felaketi"nden geleceğimizin varisi evlatlarımızın en az etkilenmesini sağlamak adına başlatılan "Misafir Öğrenci" projesine Uğur Okulları Sakarya Kampüsü olarak bizler de bulunmaktayız. Gelen güncel bilgilerin aktarımını yapan Türkiye Özel Okullar Derneği Başkanı Zafer Öztürk, projeye katkı sağlayan diğer firmalara teşekkürlerini aşağıdaki mesaj ile iletti.

Değerli Üyelerimiz,

Şimdi gelen bir destek haberini sizlerle paylaşmak istiyorum. Ülkemiz özel okullarının en büyük yemek tedarikçisi olan Sofra Grup/Compass Grup Türkiye, hizmet verdikleri okullara ikinci dönem için kabul edilecek olan misafir öğrencilerin tüm yemek masraflarını üstlendiklerini bildirdiler. Türkiye özel okulları olarak başlattığımız bu misafirogrenci.org projemiz, tedarik kuruluşlarımızın da katılmasıyla birlikte çok daha anlamlı bir seviyeye ulaşmaktadır. Bu kapsamda, sitemizde destekçi kuruluşlar sayfası açılarak, projemize destek veren tedarikçilerimizin logoları da kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Bilgilerinize rica ederim.

Saygılarımla,