SAKARYA UĞUR OKULLARI MECLİS BAŞKANLIĞI SEÇİMİ

Sakarya Uğur Okullarında bireyin demokratik haklarından biri olan oy verme ve kendilerini temsil edecek başkanını seçme, becerilerini desteklemek amacıyla okul meclis başkanlığı seçimi yapıldı.

Tıger Club Okul Meclis başkanlığı seçiminde aday olan 11.sınıf öğrencisi Zeynep Seden GÜNGÖR, Ahmet Melik BAŞER, ortaokul öğrencilerinden aday olan Zeren ÖZGEN ve Kumsal SÜERDEM yaptıkları propagandalarla seçim sürecini başlatarak arkadaşlarından oy istediler.

Kendi kültürünü özümsemiş, milli ve manevi değerlere bağlı, evrensel değerleri benimseyen nesillerin yetiştirilmesi öğrencilere seçme seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılmasının amaçlandığı öğrenci meclis başkanlığı seçimleri demokratik bir ortamda gerçekleştirildi.

Seçim sonucunda 11.sınıf öğrencilerinden Zeynep Seden GÜNGÖR Tıger Club Okul Başkanı, 7.sınıf öğrencisi Zeren ÖZGEN  ortaokul Tıger Club Okul Başkanı seçildi.

Okul Kurucu Müdürü Yavuz Müftüoğlu yaptığı konuşmada seçimde görev alan öğretmen ve öğrencileri kutlayarak, seçilen Okul Meclis Başkanı Zeynep Seden GÜNGÖR ve ortaokul Okul Başkanı Zeren ÖZGEN’e görevinde başarılar diledi.

26 Ekim 2021