Uğurlu Öğrencilere Çift Diploma Fırsatı

02/02/2022

Uğur Okulları öğrencileri, Uğur Çift Diploma Programı kapsamında ABD ve Kanada’da bulunan okulların online eğitimlerine katılarak ikinci bir lise diplomasına sahip olabiliyor.

Öğrencilerini çağımızın ve geleceğin ihtiyaçlarına uyum sağlayabilecek, birer dünya vatandaşı olma hedefiyle yetiştiren Uğur Okulları Çift Diploma Programı başlatıyor.Mentora Education Group iş birliği ile başlatılan program kapsamında, öğrenciler Kanada’da bulunan Fulford Academy ve Amerika’da bulunan Columbia School’unonline eğitimlerine katılarak, ikinci lise diplomasına sahip olma şansını elde ediyor.ABD programına 9,10 ve 11. sınıf öğrencileri; Kanada programına ise 10. sınıftan itibaren öğrenci kabul ediliyor.

Öğrenciler, Uğur Okulları diplomasının yanı sıra ABD ve Kanada’daki liselerin diplomalarını alarak dünyanın seçkin üniversitelerine avantajlı başvuru yapma şansı elde ediyor.Her iki ülke programında dersler uzaktan eğitimle asenkron ya da senkron olarak gerçekleştiriliyor. Uğur Okullarında lise kademesinde öğrenim gören tüm öğrencilerin katılabileceği program kapsamında, yurt dışındaki üniversiteler hakkında danışmanlık eğitimi de veriliyor.

> KANADA FULFORD ACADEMY

Kanada programı her yıl haziran ayının sonunda başlıyor ve yaz, güz, bahar olmak üzere üç dönemden oluşuyor. Dersler video tabanlı işlendiği için, öğrenciler istediği zaman derse katılabiliyor.

> ABD COLUMBIA SCHOOL

ABD programı her yıl şubat ayının sonunda başlıyor. Program süresi ise ders alma yoğunluğuna göre değişiklik gösteriyor. Programda yer alan canlı dersler ise Türkiye saatine göre akşam saatlerinde işleniyor. Öğrenciler kayıt öncesi Mentora Education Group’un düzenlendiği online yabancı dil sınavına giriyor.