444 4 845

Uğurlu Öğrencimiz Emre Demir, Barcelona'ya Transfer Oldu

Dünyaca ünlü Barcelona Takımına transfer olan Uğur Okulları Kayseri Kampüsü öğrencisi Emre Demir “Okulum Türkiye'nin en iyi okullarından birisi. Öğretmenlerim hem akademik hem de sportif anlamda beni her zaman desteklediler” dedi. 

Uğur Okulları Kayseri Kampüsü öğrencisi Emre Demir, futboldaki başarılı performansıyla dünyanın en prestijli takımlarından Barcelona’ya transfer olarak Türkiye’nin gururu oldu. 4 yıldır Uğur Okullarında öğrenim gören Emre Demir için Kayseri Kampüsünde arkadaşları, öğretmenleri ve Genel Müdür Yardımcımız Barış Sezgin’in katılımıyla kutlama yapıldı. 

Türkiye İçin Çalışacağım

Türkiye'yi gururlandırmak için Barcelona'da çok çalışacağını söyleyen Emre Demir “8. sınıftan bu yana Uğur Okullarında öğrenim görüyorum. Okulum Türkiye'nin en iyi okullarından birisi. Öğretmenlerim hem akademik hem de sportif anlamda beni her zaman desteklediler. Tüm hocalarıma ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Hepsinin üzerimde emeği var. Arkadaşlarımla da güzel vakitler geçirdik. Buradaki herkese hayatlarında başarılı olmalarını diliyorum. Barcelona'ya gideceğim için çok mutluyum. Orada ülkemi en iyi şekilde temsil etmek için elimden geleni yapacağım ve hepinizi gururlandırmak için çok çalışacağım” diye konuştu.

Hayallerim Gerçek Oldu

Küçük yaşlardan bu yana Avrupa’da futbol oynamanın hayalini kurduğunu anlatan Emre Demir “Barcelona gibi bir takımın kadrosunda yer alabilmek büyük bir gurur. Hayalime ulaştığım için çok mutluyum. Bundan sonra daha çok çalışmam gerekiyor. Bazen izinli günümüzde bile çalışmak lazım. Çünkü her zaman hazır olmak gerekiyor. Futbolda şansın ne zaman geleceği belli olmuyor. Şans geldiğinde de her zaman hazır olmak ve o şansı en iyi şekilde değerlendirmek gerekiyor” diye konuştu. 

1 Ekim 2021

Listeye Dön

Uğurlu Olmanın
Tam Zamanı

Size en yakın okulumuzu seçerek ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

UĞUR'A BAŞVUR
İletişim Formu
İletişim Formu
Lütfen robot olmadığınızı doğrulayınız.