Uğur Okulları Denizli Kampüsü Yeni Adresinde

Uğur Okulları, yeni kampüs yatırımıyla akademik ve bilimsel eğitimi Denizli Kampüsüne taşıyor. Uğur markasının yarım asrı aşkın deneyimi, vizyonu ve uluslararası başarısı Uğur Okulları Denizli Kampüsünde öğrencilerle buluşacak. Denizli Kampüsünün basın lansmanında konuşanUğur Okulları Genel Müdürü Kulaberoğlu; kampüsün 25 Milyon Türk Lirası değerinde yatırım bedeli olduğuna değindi.  Kulaberoğlu; “Başarı geleneğimizi devam ettirdiğimiz Uğur okullarımıza bir yenisi daha eklemenin, Bahçelievler Denizli Kampüsümüzü ilimize kazandırmış olmanın gururunu yaşıyoruz. 12’nci sınıfa kadar eğitim verecek, 51 derslikli,  1092 öğrenci kapasiteli,1092 öğrenci kapasiteli, 7 bin 700 metrekarelik kapalı alan, 6 bin 800 metrekarelik açık alana sahip kampüsümüzde STEM Laboratuvarı, Robotik Laboratuvarı, Bilişim Laboratuvarı, Fizik, Kimya, Biyoloji Laboratuvarları, Görsel Sanatlar ve Müzik Laboratuvarları, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, kütüphane, konferans salonu, açık ve kapalı spor alanları gibi birçok fiziki olanak yer alıyor" dedi.

18 Eylül 2020