Uğur Bursluluk Sınavı’na Türkiye genelinde 133 bin katılım

Uğur Okullarının, 2019-2020 eğitim öğretim dönemi için burs olanağı sağlayacağı ‘Uğur Bursluluk Sınavı’na 133 binin üzerinde öğrenci katılım gösterdi. Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, her öğrencinin kaliteli eğitime ulaşması için yaptıkları sınava gösterilen ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Uğur Okullarının Türkiye geneli düzenlendiği ve öğrencilerin gelecek eğitim yılında Uğur Okullarında burslu okuyabilmesine olanak tanıyacak ‘Uğur Bursluluk Sınavı’na 133 bin 462 öğrenci katıldı. Sınavla ilgili açıklama yapan Nevzat Kulaberoğlu, gösterilen ilgiden memnun olduklarını ifade ederek şunları söyledi:

“Uğur Okulları Bursluluk Sınavı 12-13 Ocak tarihlerinde Türkiye genelinde 50 ilde düzenlendi. 133 binden fazla öğrencimiz Uğurlu olmak için sınava katılım gösterdi. Bu sınavlarda başarılı olan öğrencilere yüzde 25’ten yüzde 100’e kadar öğrenim bursu vermeyi planlıyoruz. 2019-2020 eğitim öğretim yılından itibaren okullarını bitirinceye kadar burslarının geçerli olacağını söyleyebilirim. Bunun diğer önemi de şu; ülkemizin hemen hemen her noktasında Uğur Okullarının kaliteli eğitimine öğrencilerimizin ve velilerimizin erişimini sağlamış oluyoruz. Maddi imkanı kısıtlı olan velilerimize bu şekilde destek olmayı umuyoruz. Kaliteli eğitim almak isteyen öğrenciler, veliler ve idealist öğretmenlerin güvenilir limanı Uğur Okulları olarak katılım gösteren her öğrencimize teşekkür ederiz.”

Sınav sonuçlarının ilerleyen günlerde açıklanacağı bildirildi.