Uğur Kültür Sanat Akademi

Uğur Kültür Sanat Akademi

Uğur Kültür Sanat Akademi bünyesinde ortaokul öğrencileri için tasarlanan görsel sanatlar ve yaratıcı drama eğitimleri ile çağdaş, yaratıcı ve demokratik bireyler yetiştirilmesinin yanı sıra beden dilini kullanabilen ve ne istediğini ifade edebilen bireyler yetiştirilmesi hedef alınmıştır.

Ortaokul öğrencileri için tasarlanan eğitimlerde özellikle Orff teknikleri ile oluşturulan müzik eğitimleri ile öğrencilerin ritim, müzik, dans ve konuşma yetenekleri olgunlaştırılmaktadır.

Uğur Kültür Sanat Akademi yıllık planlaması dahilinde öğrencilere piyano, bale, ritim ve perküsyon, halk oyunları kursları, gitar, keman, bağlama, yan flüt, modern dans, yaratıcı dama gibi alanlarda eğitimler verilmektedir.