Öğrenci Odaklı Eğitim

Öğrenci Odaklı Eğitim

Her bireyin kendine özgü bir öğrenme stili vardır. Kişiye özgü ASDF Eğitim Modeli’nde öğrencilerin öğrenme stillerindeki farklılıklar dikkate alınarak eğitim planlanır. Uğur Okulları, ASDF Eğitim Modeli ile öğrencilere hem sınav hem de yaşam başarısı sunar. Uğur Okullarına özgü bu yaklaşım ile her öğrencinin ilgi, yetenek ve becerileri dikkate alınarak öğrenme alışkanlıkları incelenir. Öğrenciye, özgü danışmanlarla verimli çalışma yöntemleri belirlenerek gerekli yönlendirmeler yapılır.

Öğrenme Süreci

Akademik ve bireysel gelişim odaklı eğitim modeli, öğrencileri eğitimlerinde başarıya ulaştırır. Uğur Okulları tarafından alanında uzman eğitmen kadrosu ile öğrencilerin ihtiyaçları belirlenerek bu ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve başarılarını artırmak için kişiye özgü eğitim programı tasarlanır.

Yaşam Süreci

Uğur Okulları, kişiye özel U-Coach ile kendini gerçekleştirebilen bireylerin yetişmesini sağlar. Öğrencilerin tüm ihtiyaçları karşılanarak bağımsız düşünmeyi, doğru seçimler yapmayı ve başarıya odaklanmayı öğrenmesi hedeflenir.

Gelişim Süreci

Uğur Okulları, her öğrenciye özel bir eğitim verir.

Onların sınıf dışında da yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak kişisel gelişimlerini destekler.

İletişim Süreci

Uğur Okullarında öğrencilerin aileleri ve arkadaşlarıyla olan yakın bağlarını korumalarına yardımcı olunur. Kişiye özel uzman psikolojik danışman ve rehberler ile öğrencilerin iletişim gücünün geliştirilmesi sağlanır.