Öğrenci Odaklı Eğitim

Öğrenci Odaklı Eğitim

Her bireyin kendine özgü bir öğrenme stili vardır. Kişiye özgü ASDF eğitim modeli, öğrencilerin öğrenme stillerindeki farklılıkları dikkate alarak eğitimi planlar.

Uğur Okulları, ASDF yaklaşımı ile öğrencilere hem sınav hem de yaşam başarısı sunar. Uğur Okullarına özgü bu yaklaşım, öğrencinin ilgi, yetenek ve becerileri dikkate alınarak öğrenme alışkanlıkları incelenir. Öğrenciye özgü danışmanlarla verimli çalışma yöntemleri belirlenerek gerekli yönlendirmeler yapılır.

Öğrenme Süreci

Akademik ve bireysel gelişim odaklı eğitim modeli, öğrencileri eğitimlerinde başarıya ulaştırır. Uğur Okulları alanında uzman eğitmen kadrosu ile öğrencilerin ihtiyaçlarını belirleyerek bu ihtiyaçları karşılayabilmek ve başarılarını artırmak için kişiye özgü eğitim programı tasarlar.

Yaşam Süreci

Uğur Okulları, kişiye özel mentorluk uygulaması ile kendini gerçekleştirebilen bireylerin yetişmesini sağlar. Öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayarak bağımsız düşünmeyi, doğru seçimler yapmayı ve başarıya odaklanmayı öğrenmesini hedefler.

Gelişim Süreci

Uğur Okulları her öğrenciye özel bir eğitim verir. Onların sınıf dışında da yeteneklerini keşfetmelerini sağlayarak kişisel gelişimlerini destekler.

İletişim Süreci

Uğur Okulları öğrencilerin, aileleri ve arkadaşlarıyla olan yakın bağlarını korumalarına yardımcı olur. Kişiye özel danışmanlar ile öğrencilerin iletişim gücünün geliştirilmesini sağlar.