Okul Öncesi Eğitimine Teknolojik Destek

20-21-Eğitimde-Teknolojik-DestekOkul Öncesi Eğitimine Teknolojik Destek

Uğur Okullarında teknoloji biriminin katkılarıyla hazırlanan online platformlar ile öğrencilerin bilgiye 7/24 ulaşmaları sağlanır.

STOYS (Servis Tabanlı Okul Yönetim Sistemi)

Uğur Okulları Servis Tabanlı Okul Yönetim Sistemi ile okul – veli – öğrenci ilişkileri takip edilir.  Bu sistem ile velilerin, öğrencilerin gelişim süreçlerini takip etmeleri sağlanır. AGD (Akademik Gelişim Dosyası) ile öğrencilerin tüm verileri sistem üzerinde tutularak düzenli bir bilgi akışı sağlanır. Okul yönetim sistemi, okul, öğrenciler ve veliler arasında bir köprü hizmeti sağlar.

Okul yönetim sisteminde;

Öğrenci özlük ve finansal bilgileri, akıllı ölme değerlendirme sistemi, veli bilgilendirme sistemi bulunmaktadır. Aynı zamanda akademik anlamda kullanılan yan ürünler ve diğer online platformlara da STOYS üzerinden geçiş sağlanmaktadır.

İçerikApp

İçerikApp; Uğur Okulları öğretmenlerinin, kurum tarafından öğrencilerin eğitim kalitesi için hazırlanmış ders müfredatlarına, içeriklerine ve materyallerine kolayca ulaşabileceği bir platformdur.