Uğur Sınava Hazırlık Merkezi

12-13-Sinava-hazirlik

Uğur Sınava Hazırlık Merkezi

Uğur Okulları öğrencilerinin akademik başarısını desteklemenin yanında Uğur Sınava Hazırlık Merkezi aracılığıyla sosyal ve bireysel gelişimleri de destekler.

Öğrenciler, sene içerisinde U-Coach ile birlikte yapacağı etkinliklerin, PDR Biriminin kariyer gelişimlerine yönelik uyguladığı çeşitli envanterlerin ve çalışmaların, meslek gruplarının tanıtımının ve üniversite tercihlerine yönelik çalışmaların yapıldığı Uğur Sınava Hazırlık Merkezi’nde aktif bir şekilde rol alır.

Bu kapsamda sunulan hizmetlerden faydalanan öğrencilerin kazanımları Akademik Gelişim Dosyası’nda toplanır. Tüm bu kazanımlar öğrencilere vizyon katarak öz güven, analitik düşünme yeteneğini geliştirir ve girişimcilik ruhu kazandırır. Öğrencinin kazandığı başarı belgelerinin ve ürettiği projelerin bulunduğu portfolyo ile bir üst okula geçişinde avantaj elde etmesi sağlanır.