Uğur International

Uğur International

Uğur International kapsamında öğrenciler, Kanada, İngiltere ve ABD gibi dünyanın birçok ülkesinde eğitim alırken, sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarını geliştirirler.

Yurt Dışı Üniversite Programları

Yurt dışında üniversite okumak isteyen öğrenciler, TOEFL veya IELTS’ten yeterli puanı aldıkları takdirde, Uğur International ile Amerika, İngiltere, Kanada ve İspanya gibi önde gelen dünya ülkelerinde üniversite eğitimi alabilirler.

Uğur Okulları öğrencileri, BAU Global eğitim ağında yer alan 5 üniversite, 4 dil okulu ve 5 akademik merkez başta olmak üzere, dünyanın saygın üniversitelerinde öğrenim bursu ve sertifika programı olanaklarından faydalanırlar.

Yurt Dışı Üniversite Danışmanlığı

Lise eğitimine devam eden ve üniversite eğitimini yurt dışında sürdürmek isteyen Uğur Okulları öğrencileri, Uğur International  tarafından sunulan üniversite danışmanlığı hizmetinden yararlanarak dünyanın önde gelen üniversitelerinin kayıt şartlarını öğrenebilir ve başvuru sürecinde destek alabilirler.

Yaz Okulları

Yoğun bir ders yılının sonunda Uğur Okulları öğrencilerine özel yaz okulu programlarında yabancı dil eğitimi, yurt dışında yapılan pratikle ileri seviyeye taşınır. Gerçekleştirilen programların amacı, yabancı dil öğrenimini desteklemekle birlikte aynı zamanda seyahat edilen ülkenin coğrafi, tarihi, kültürel ve sanatsal zenginlikleriyle öğrencileri buluşturmaktır. Öğrenciler, 9.sınıftan itibaren Amerika’da Washington, D.C. Mentora ve Kanada’da CES Toronto dil okullarında eğitim alabilirler.

Yurt Dışı Lise Değişim Programları

Yurt dışında lise okumak isteyen öğrenciler, Amerika başta olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Avusturya ve Yeni Zelanda gibi önde gelen dünya ülkelerinde lise eğitimi alabilirler. Öğrenciler bulundukları kademe ve planlarına göre eğitim hayatlarının bir dönemini, bir yılını ya da tamamını yurt dışı lise programlarında tamamlayabilirler.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Geziler

Yurt dışı ve yurt içi gezilerle öğrenciler, yabancı dillerini geliştirme imkanı bulurken, farklı kültürleri tanıyarak dünyaya bakış açılarını geliştirirler. Planlanan yurt dışı gezileri arasında öğrencilere unutulmaz bir deneyim kazandıracak programlar bulunur. Bu programlar ile öğrenciler, kendi kültürlerini yeni insanlara aktarmayı öğrenir, yabancı dil becerilerini geliştirebilir ve uluslararası bir deneyim kazanarak eğitimlerine devam edebilirler.