Amerika ve Kanada’da Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi

22-23-kanada-amarikaAmerika ve Kanada’da Ücretsiz Yabancı Dil Eğitimi

Yoğun bir ders yılının sonunda Uğur Okulları öğrencilerine özel yaz okulu programlarında yabancı dil eğitimi, yurt dışında yapılan pratikle ileri seviyeye taşınır. Uğur Okulları öğrencileri, 9. Sınıftan itibaren her yaz Amerika’da Mentora College Washington, D.C.’de ve Kanada’da CES Toronto’da gerçekleştirilen yaz okullarına katılma imkanına sahiptir.

Mentora College Washington D.C.

Mentora Collage, uluslarası eğitim alanında iyi bilinen, saygınlık kazanmış bir eğitim kurumudur. Her öğrencinin yüksek verim alabilmesi için farklı tasarlanmış, esnek müfredatlı programlar sunar. Deneyimli öğretmenler, donanımlı tesisler ve önemli lokasyona sahip Mentora Collage, öğrencilerin gerçek bir Amerika deneyimi yaşamasını sağlar. Program kapsamında, öğrencilerin İngilizce’yi yaşayarak ve konuşarak tecrübe etmeleri amaçlanır. Mentora Collage Washington,  D.C. yaz okulu programına katılan Uğurlular, 3 hafta ücretsiz İngilizce dil eğitimi imkanından yararlanır.

CES Toronto

CES Toronto, dünya standartlarında verdiği İngilizce eğitimlerinin yanı sıra öğrencilere pek çok sosyal aktivite imkanı da sağlamaktadır. CES Toronto’da eğitim alan öğrenciler, Kanada’nın en güzel şehirlerinden biri olan Toronto’nun tarihi ve kültürel tüm güzelliklerini de kolaylıkla görebilirler.

CES Toronto’da yaz okulu programına katılan Uğurlular, 3 hafta ücretsiz İngilizce dil eğitim imkanından yararlanır. Program, lise düzeyindeki öğrenciler için özel olarak tasarlanmıştır. Öğrenciler haftada 20 saat, toplamda 60 saat yazılı, sözlü ve dinleme becerilerini geliştirmeye yönelik yoğunlaştırılmış İngilizce eğitimi alırlar. Öğrenciler, program süresince müze, üniversite ve tarihi mekanlara yapılan ziyaretler ve sosyal aktiviteler ile bölgenin kültürünü yaşayarak İngilizce deneyimi kazanırlar.