Mesleki Eğitimler

32-33-Mesleki-Eğitimler

Mesleki Eğitimler

Uğur Okulları, yılların birikimine sahip olan Bahçeşehir Üniversitesi ile iş birliği halindedir.

Akademik kadroyu oluşturan öğretmenler her dönem için periyodik olarak belirlenen tarihlerde üniversite destekli mesleki ve hizmet içi eğitimlere katılırlar. Yurt içinde alınan eğitimlere ek olarak yurt dışından alınan eğitimlerle de öğretmenlerin mesleki gelişimlerine katkıda bulunulur.

Öğretmenlere Eğitim Desteği

Uğur Okulları, üniversiteler tarafından yürütülen araştırma ve projelerin destekçisi, iş birlikçisidir. Akademik kadromuz; Bahçeşehir Üniversitesi tarafından düzenlenen, gerek yurt içi gerekse yurt dışından beslenen eğitimlere katılırlar.

Mesleki eğitimler için aşağıdaki çalışmaların yürütülmesi planlanmaktadır;

• Okul ve kurum içi seminerler düzenlemek.
  • Üniversitelerle iş birliği yaparak çeşitli çalıştay, seminer ve konferanslar düzenlemek.
  • Akademik araştırmalarda yer almak.