Eğitime Teknolojik Destek

20-21-Eğitimde-Teknolojik-Destek

Eğitime Teknolojik Destek

Uğur Okulları Bilgi ve İletişim Teknolojileri Biriminin katkılarıyla hazırlanan online platformlar ile öğrencilerin bilgiye 7/24 ulaşabilmeleri sağlanır.

U-Digital

U-Digital online platform ve mobil aplikasyonu ile kurum tarafından öğrencilerin eğitim kalitesi için özenle hazırlanmış ders müfredatlarına, içeriklerine ve materyallerine kolayca ulaşılabilir.

U-Digital ile öğrencilerin tüm verileri sistem üzerinde tutularak düzenli bilgi akışı sağlanır. Akademik ve sosyal gelişim süreçlerinin platform üzerinden takip edildiği “Akademik Gelişim Dosyası” ile okul, öğrenci ve veliler arasında bir köprü hizmeti sağlanır.

U-Digital ile;

• Her gün yayımlanan duyurulara, ulaşan mesajlara, yayın tüketim performans raporuna, haftalık hatırlatmalara ve sınav bilgilerine anında ulaşılabilir.
  • Uğur Okulları akademik kadrosu tarafından hazırlanan binlerce içeriğe ulaşılarak öğrenilen bilgiler pekiştirebilir.
  • Ders notları, akademik bilgiler, sınavlar, rehberlik, etkinlikler, etüt takvimi, ödevler ve özel görüşme günleri görüntülenebilir.
  • Ders programı, yemek listesi, akademik takvim, kayıt bilgileri, sınavlar, etkinlikler, etüt takvimi, ödevler gibi çeşitli sayfalara ulaşılabilir.