Uğur Okulları İletişim ve Pazarlama Ekipleri, Hizmet İçi Eğitim Programı’nda Buluştu

Akademik ve bilimsel eğitimi Türkiye’nin 44 iline aynı sorumluluk bilinci ve kalite ile taşıyan Uğur Okulları, Kurumsal İletişim ve Pazarlama ekiplerinin katılımıyla İstanbul’da “Uğur Okulları Kurumsal İletişim ve Pazarlama Hizmet İçi Eğitim Programı” düzenledi.

Uğur Okulları iletişimin gücüne verdiği önem ile Türkiye’nin birçok farklı ilinde bulunan Kurumsal İletişim ve Pazarlama Yöneticilerine yönelik Hizmet İçi Eğitim Programı’nın ilkini gerçekleştirdi. Bahçeşehir Üniversitesi Yenilikçi Eğitim Geliştirme Araştırma Merkezi (YEGAM) ve Uğur Okulları iş birliğiyle oluşturulan programın açılış konuşmasını Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu gerçekleştirdi. İki günlük eğitim programı kapsamında Kurumsal İletişim ve Pazarlama Ekipleri ilk gün eğitim kademelerinde uygulanan yaklaşımları, yenilikçi uygulamalar, sınavlar ve zengin içerikli yayınlar hakkında bilgi aldı. Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Birimi projeleri ve çalışmaları, yeni dönem iletişim planlamaları ve geçtiğimiz akademik yılın genel değerlendirmesini yaptı. İkinci gün ise YEGAM ile birlikte “Etkili İletişim ve İkna” eğitimi gerçekleştirildi.