İzmir Örnekköy Uğur Okulları Kampüsü
Zübeyde Hanım Mah. 7532 Sok. No: 231 Karşıyaka/İzmir

Hakkında

Uğur Okulları yarım asrı aşkın deneyim ve sahip olduğu vizyon ile başarılı nesiller yetiştiriyor. Her biri alanında deneyimli akademik kadrosu, çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren STEM eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kodlama Eğitimi, Yoğunlaştırılmış Yabancı Dil Eğitimi, Kişiye Özgü Çözüm Odaklı ve Proaktif Rehberlik hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyor.

Uğur Okulları Örnekköy Kampüsü, yenilikçi ve bilimsel eğitim modelleri ve güçlü akademik kadrosuyla öğrencilerini başarılı bir geleceğe hazırlıyor.

Özellikler

Toplam Alan :4.582.97 m2
Bina :4 katlı
Laboratuvarlar :Fizik,Kimya,Biyoloji,Görsel Sanatlar,Müzik ,Fen Bilimleri