444 4 845

Bursluluk Sınavları LGS ve YKS’nin Provası
8 Mart 2021 Eğitim

Bursluluk Sınavları LGS ve YKS’nin Provası

Sınavlara hazırlık sürecinde düzenli ve planlı ders çalışmanın yanı sıra deneme sınavlarına katılmak da büyük önem taşıyor. Araştırmalara göre lise ve üniversite sınavlarına hazırlanırken her yıl deneme sınavlarına katılanlar ve Türkiye geneli akademik başarı sıralamasını gören adaylar LGS ve YKS’de daha başarılı oluyor. Konu eksiklerini gidermeye yardımcı olan, kaygı ve stresi azaltan deneme sınavları, adayları gerçek sınava hazırlıyor. Uzmanlar da özellikle üniversite sınavlarında puana göre değil başarı sıralamasına göre tercih yapmanın önemine dikkat çekiyor. Sınav süresinin nasıl kullanılacağı konusunda öğrencilere deneyim kazandıran bu sınavların sonucuna göre öğrenci; hangi derse ne kadar vakit ayırması gerek gerektiğini tespit ediyor.

Öğrenci Okulu, Okul Öğrenciyi Kazanıyor

Türkiye genelinde düzenlenen deneme sınavlarına katılan öğrenciler, bir sonraki eğitim öğretim dönemi için okullardan yüzde 100’e varan oranlarda burs kazanma fırsatı da yakalıyor. Bursluluk sınavları öğrencilere, hayal ettiği okulda eğitim alma ve kendini geliştirme şansı sunarken okullara da başarılı öğrencilerle bir araya gelme imkanı sağlıyor.
Öğrenci hedeflediği yolda emin adımlarla ilerleme şansı buluyor. Başarılı öğrencileri desteklemeyi ve onları eğitim yolculuğunda daha ileriye taşımayı hedefleyen okullar da ‘öğrenciyi kazanıyor.’

Öte yandan öğrencinin burs kazanma hedefiyle girdiği sınavlarda; okulun eğitim sistemini, LGS ve YKS’deki başarı sıralamalarını ve mezuniyet sonrası yurt dışı eğitim olanaklarını da dikkate alması gerekiyor. Türkiye’nin 51 ilinde 73’ü kampüs toplam 111 okulda aynı kalitede eğitim veren Uğur Okulları, 2020 YKS’de Türkiye birincisi olan Halid Serçe ve 2020 LGS’de Türkiye birincisi olan Ada Kaderoğlu’nun başarıları ile dikkat çekiyor. 
 

Uğur Bursluluk Sınavı 23-24-25-26 Mart’ta

Türkiye genelindeki tüm okullarını pandemi koşullarına göre düzenleyen Uğur Okullarında yüz yüze sınav heyecanı başlıyor. Uğur Okulları’nın her yıl düzenlediği; öğrencilerin hem başarı oranlarına göre yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma fırsatı sunan hem de Türkiye genelinde tüm öğrencilerin yüzdelik dilimlerini görmelerine katkı sağlayacak Uğur Bursluluk Sınavı (UBS), bu yıl 23-24-25-26 Mart 2021 tarihlerinde yüz yüze gerçekleştirilecek. 4,5,6,7,8,9,10 ve 11’inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek UBS sonuçlarına göre öğrenciler, sınava girdikleri okulların burs kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek. UBS’ye başvurular Uğur Okullarından, ubs.ugurokullari.k12.tr web sitesinden üzerinden ve 444 4 845 numaralı Çağrı Merkezi aracılığıyla yapılacak

Listeye Dön

Uğurlu Olmanın
Tam Zamanı

Size en yakın okulumuzu seçerek ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

UĞUR'A BAŞVUR
İletişim Formu
İletişim Formu
Lütfen robot olmadığınızı doğrulayınız.