Kayıt Koşulları

Uğur Okulları, öğrencilerinin ülkemizde ve dünyada hayal ettikleri lise ve üniversiteye yerleşerek öz güvenleri yüksek, başarılı, ülkesine ve insanlığa yararlı bireyler olarak yetişmelerini sağlar. Tutkuyla ve kararlı bir şekilde çok çalışarak, araştırarak, kaliteyi ön planda tutarak öğrencinin okula ilk adım attığı günden itibaren onun geleceğini onunla birlikte planlar ve destekler. Başarı kriterini sadece ders başarısıyla sınırlamayan Uğur Okulları “iyi insan yetiştirme” amacıyla yola çıkarak toplumda saygı gören örnek bireyler yetiştirmeyi hedefler.

Kayıt Koşulları

Uğur Okullarına “kesin kayıtlar” okul yönetimi ve rehberlik biriminin kontenjan dahilinde öğrenci çalışması (mülakat) ile yapılır.

Kayıt için Gerekli Evraklar:

•  2 Adet Öğrenci Fotoğrafı
  •  Ebeveyn Kimlik Fotokopisi
  •  Öğrenci Kimlik Fotokopisi

Kayıt Yenileme

2016 – 2017 eğitim – öğretim yılı için kayıt yenileme dönemi Uğur Okulları Genel Müdürlüğü’nün ilan ettiği tarihte başlayacak olup, lütfen detaylı bilgi ve randevu için arayınız.

Tel: 444 4 845