444 4 845

Prestijli İki Ödülün Sahibi Olduk

Eğitimde Türkiye Markası Gururu 

İstanbul Eğitim Zirvesi’nde kapsamında verilen Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri’nde Eğitimde Türkiye Markası Ödülü’nün sahibi Uğur Okulları oldu. Ödülü alan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, eğitimde marka olmanın gururunu yaşadıklarını belirtti.


Eğitim dünyasında dönüşümün dinamiklerini ortaya koyan, eğitimin paydaşlarını bir araya getirerek yeni fikir ve düşüncelerin paylaşılmasını sağlayan Artı Eğitim dergisi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Eğitim Zirvesi’nde, Uğur Okulları Eğitimde Türkiye Markası Ödülü’ne layık görüldü. Eğitimin Zor’lu Dönüşümü ve Arayışlar: Yeni Paradigma Arayışları, Hibrid Modeller ve Teknolojik Dönüşüm Nasıl Bir Eğitim Modeli’ni Ortaya Çıkaracak? başlığı altında toplanan zirvede, 7. Yılın Eğitimde Başarı Ödülleri sahiplerini buldu. Eğitimin geniş kitlelere ulaşmasını sağlayan kurumlara takdim edilen ‘Yılın Eğitiminde Türkiye Markası Ödülü’, Uğur Okulları’nın oldu!

Türkiye’nin Eğitim Gücüyüz 

Uğur Okulları adına ödülü alan Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, eğitimde marka olmanın gururunu yaşadıklarını belirterek “Türkiye’nin 51 ilinde, 68’i kampüs 109 okulda kaliteli eğitimi öğrencilerimizle buluşturuyoruz. Uğur Okulları olarak yarım asrı aşkın deneyim, başarı ve vizyon ile öğrencilerimizi başarılı bir geleceğe hazırlıyoruz. Bu anlamda Türkiye’nin eğitim gücüyüz.  Her biri alanında deneyimli akademik kadrosuyla, sunulan çağdaş eğitim ortamı, öğrencilerin sorgulama ve analitik düşünme becerilerini geliştiren STEM eğitimi, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kodlama eğitimi, yoğunlaştırılmış yabancı dil eğitimi, kişiye özgü çözüm odaklı ve proaktif rehberlik hizmetleriyle ayrıcalıklı bir eğitim kurumu olmayı sürdürüyoruz” diye konuştu. 

Uğur’a Sosyal Medyada Ödül 

Uğur Okulları, sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya yarışması Social Media Awards Turkey’de gümüş ödülün sahibi oldu. 
Marka ve ajansların sosyal medya performanslarını objektif verilere dayalı olarak ölçen Social Media Awards Turkey gerçekleştirildi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen Social Media Awards Turkey 2020'ye 1 Mart 2019 – 1 Mart 2020 tarihleri arasında dijital ortamda yayınlanan çalışmalar katıldı. Marketing Türkiye ve BoomSonar iş birliğiyle bu yıl Youtube üzerinden canlı yayınlanan törende, Uğur Okulları sosyal medyadaki başarılı çalışmalarıyla gümüş ödül kazandı. 50’den fazla sektörde toplam 48 binden fazla sosyal medya hesabının bir yıllık dönemdeki performansı ölçümlenerek hazırlanan verilere göre Uğur Okulları, Özel İlk Orta Eğitim Kurumları kategorisinde gümüş ödülün sahibi oldu.
 

27 Ekim 2020

Listeye Dön

Uğurlu Olmanın
Tam Zamanı

Size en yakın okulumuzu seçerek ön kayıt formunu doldurabilirsiniz.

UĞUR'A BAŞVUR
İletişim Formu
İletişim Formu
Lütfen robot olmadığınızı doğrulayınız.