Hangi Lise Sana Göre?

“UĞUR LGS TERCİH OFİSLERİ” İLE ÖĞRENCİLERE KARİYER DESTEĞİ

Uğur Okulları Yarım Asırlık Deneyimi ile Doğru Lise Tercihinde Yanınızda! Uğur Okulları, 50 yıllık sınav deneyimi ve birikimi ile ücretsiz LGS Tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Uğur LGS Tercih Ofisleri ile öğrencilere kariyer eğilimleri ve hayalleri doğrultusunda, doğru lise tercihi yapmaları konusunda danışmanlık hizmeti sunmak amaçlanıyor. Uğur Okullarının 36 kampüsü, Anadolu liseleri ve yeni okullarının tanıtım ofislerinde uygulanacak olan hizmet 26 Haziran Salı günü itibarıyla başladı.

Tercih döneminde, Uğur Okulları uzman psikolojik danışmanlarının her öğrenciye özel olarak hizmet vereceği tercih ofisleri, tüm öğrencilere açık olacak. Hizmetten yararlanacak öğrenci ve velilerin ilgili okul, kampüs ya da tanıtım ofisini arayarak randevu almaları yeterli olacak. Uğur LGS Tercih Ofisleri hafta içi her gün 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Aynı zamanda Uğur Okullarında, LGS’de başarılı olan öğrencilere avantajlı kayıt imkanı da sağlanacak.

Ugurda_basari_burs_instagram_Paylasim

Detaylı bilgi için; https://ugurokullari.k12.tr/on-kayit-formu/