Neden Uğur Etüt ?

etut_gorsel2Sınavlara Hazırlı Sistemi ile Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Uğur Etüt, MEB müfredatı ile uyumlu içerikleri, deneyimli eğitmen kadrosu, zengin içerikli yayınları, kazanım odaklı soru tipleri ve teknoloji destekli eğitim anlayışı ile öğrencileri TEOG sınavlarına ve hedefledikleri başarılı geleceğe hazırlar. Uğur Etüt, planlama, öğrenme, uygulama, ölçme ve değerlendirme süreçlerini takip ederek eğitimin çıtasını yükseltmektedir. Uğur Etüt Merkezi ile öğrenciler, akademik ve bireysel becerilerini geliştirirken, kişiye özgü danışmanlar ile kariyer planlaması yaparak liseye hazırlanır.

Uğur Etüt Sınavlara Hazırlık Sistemi, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmektedir. Bu sistem ile öğrenciler, tüm Türkiye’de sınava girenler arasındaki seviyelerini öğrenme şansını elde eder.