Uğur International

eğitimin dünyaya açılan kapısı

Uğur Internatioal

Uğur International kapsamında öğrenciler, Kanada, İngiltere ve ABD gibi dünyanın birçok ülkesinde eğitim alırken, sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarını geliştirirler.

Yurt Dışı Lise Değişim Programları

Yurt dışında lise okumak isteyen öğrenciler, Amerika başta olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya ve Yeni Zelanda gibi önde gelen dünya ülkelerinde lise eğitimi alabilirler. Öğrenciler bulundukları kademe ve planlara göre eğitim hayatlarının bir dönemini, bir yılını ya da tamamını yurt dışı lise programlarında tamamlayabilirler.

Yaz Okulları

Yoğun bir ders yılının sonunda Uğur Okulları öğrencilerine özel yaz okulu programlarında yabancı dil eğitimi, yurt dışında yapılan pratikle ileri seviyeye taşınır. Gerçekleştirilen programların amacı yabancı dil öğrenimini desteklemekle birlikte aynı zamanda seyahat edilen ülkenin coğrafi, tarihi, kültürel ve sanatsal zenginlikleriyle öğrencileri buluşturmaktadır. İsteyen tüm öğrenciler, İngiltere’deki yaz okulunda dil eğitimi alabilirler.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Geziler

Yurt dışı ve yurt içi gezilerle öğrenciler, yabancı dillerini geliştirme imkanı bulurken, farklı kültürleri tanıyarak dünyaya bakış açılarını geliştirirler. Planlanan yurt dışı gezileri arasında öğrencilere unutulmaz bir deneyim kazandıracak programlar bulunur. Bu programlar ile öğrenciler, kendi kültürlerini yeni insanlara aktarmayı öğrenir, yabancı dil becerilerini geliştirebilir ve uluslararası bir deneyim kazanarak eğitime devam edebilirler.