Uğur International

eğitimin dünyaya açılan kapısı

Uğur International

Uğur International kapsamında öğrenciler, ABD’den Çin’e, Almanya’dan Kanada’ya dünyanın birçok yerinde eğitim alırken, sosyal ve kültürel açıdan vizyonlarını geliştirirler.

Yurt Dışı Lise Değişim Programları

Yurt dışında lise okumak isteyen öğrenciler, Amerika başta olmak üzere Kanada, İngiltere, Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Avusturya ve Yeni Zelanda gibi önde gelen dünya ülkelerinde lise eğitimi alabilirler. Öğrenciler bulundukları kademe ve planlarına göre eğitim hayatlarının bir dönemini, bir yılını ya da tamamını yurt dışı lise programlarında tamamlayabilirler.

Yaz Okulları

Yoğun bir ders yılının sonunda Uğur Okulları öğrencilerine özel yaz okulu programlarında yabancı dil eğitimi, yurt dışında yapılan pratikle ileri seviyeye taşır. Gerçekleştirilen programların amacı yabancı dil öğrenimini desteklemekle birlikte aynı zamanda seyahat edilen ülkenin coğrafi, tarihi ve sanatsal zenginlikleriyle öğrencileri buluşturmaktır.

Yurt Dışı ve Yurt İçi Geziler

Yurt dışı ve yurt içi gezilerle öğrenciler, yabancı dillerini geliştirme imkanı bulurken, farklı kültürleri tanıyarak dünyaya bakış açılarını geliştirirler. Planlanan yurt dışı gezileri arasında öğrencilere unutulmaz bir deneyim kazandıracak Avrupa Birliği, CERN ve İtalya Programları bulunur. Bu programlar ile öğrenciler, kendi kültürlerini yeni insanlara aktarmayı öğrenir, yabancı dil becerilerini geliştirebilir ve uluslararası bir deneyim kazanarak eğitime devam edebilirler.