Eğitime Teknolojik Destek

10b (1)

Eğitime Teknolojik Destek

Uğur Okullarında teknoloji biriminin katkılarıyla hazırlanan online platformlar ve özgün sorulardan oluşan zengin içerikli yayınlarla öğrencilerin bilgiye 7/24 eğitim almaları sağlanır.

U- Digital

U-Digital Uğur Okullarının uzaktan eğitim platformudur. U- Digital etkileşimli ders laboratuvarı, konu anlatım videoları, soru çözüm videoları, online ve basılı sınavların soru çözüm videolarını barındırır.

BiSorumVar?

BiSorumVar? uygulaması, öğrencilerin kendileri arasında soru-cevap paylaşımı yapmasını, öğretmenlerine sorular sormasını, çeşitli derslerde ve konularda uzmanlaşıp rozet kazanmasını sağlar.

İçerikApp

İçerikApp; Uğur Okulları öğretmenlerinin, kurum tarafından öğrencilerin eğitim kalitesi için hazırlanmış ders müfredatlarına, içeriklerine ve materyallerine kolayca ulaşabileceği bir platformdur.

Kodlama Eğitimi

Teknoloji ve bilgisayarlar ile etkileşim içinde olduğumuz bir dünyada kodlamayı öğrenmek, bu hizmetlerin çalışma prensiplerinin keşfedilmesini sağlar.

Uğur Okulları öğrencileri, ortaokula gelindiğinde, okul öncesinde ve ilkokulda aldıkları kodlama derslerinin tamamlayıcısı niteliğindeki robotik dersleri ile tanışır. Okul öncesinde ve ilkokulda öğrenciye kazandırılan temel kodlama becerileri ile ortaokuldan itibaren öğrenciler, kod tüketen değil kodlarla birlikte üreten öğrenciler olma yolunda desteklenir. Lego oyuncaklara hayat veren öğrenciler basit kodlar yazarak robotlar üretmeye ve yarışmalara katılmaya başlar. Kodlama dersleri ile öğrencilerin psikomotor gelişimleri desteklenmeye devam eder.

Ortaokulda kodlama derslerine sıfırdan başlayan öğrenciler de kendi programları kapsamında çalışmalarına devam eder ve bu programlara dahil olarak akranları ile gelişim düzeyleri eşit seviyelere çekilir.