Uğur Sınava Hazırlık Merkezi

12-13-Sinava-hazirlikUğur Sınava Hazırlık Merkezi

Kariyer planlaması, deneme sınavları, online sınava hazırlık eğitim platformu ile her öğrenciye özel düzenli geri bildirim sistemi ve eğitim teknolojilerinin en güncel araçlarıyla akademik başarıyı destekler.

Uğur Okulları öğrencilerinin akademik başarısını destekleyen Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, öğrencilerin bilişsel ve performans seviyelerine göre ilerlemeye açık öğrenme gruplarının oluşturulmasını sağlar. Rehberlik biriminin envanterleri ile meslek gruplarının tanıtımı ve meslek tercihlerine yönelik çalışmaların yapıldığı merkezde Uğur Okulları öğrencileri; tercih hedeflerini mentorları ile birlikte belirler. Belirlenen hedef ve kişisel analiz çerçevesinde öğrencinin bilişsel gelişimine ve üniversite tercih hedeflerine uygun çalışma planı ve materyaller hazırlanır.

İlgili birimler tarafından sunulan hizmetlerden faydalanan öğrencilerin kazanımları Akademik Gelişim Dosyasında toplanır. Tüm bu kazanımlar öğrencilere vizyon katarak, öz güven ve analitik düşünme yeteneğini geliştirir; girişimcilik ruhu kazandırır. Öğrencinin kazandığı başarı belgeleri ve ürettiği projelerin bulunduğu portfolyo ile bir üst okula geçişinde avantaj elde etmesi sağlanır.