Uğur Sınava Hazırlık Merkezi

UĞUR SINAVA HAZIRLIK MERKEZİ

Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, fiziki olanakları ve sunduğu hizmet ile öğrencilerin sınava hazırlanırken ihtiyacı olan tüm koşulları sağlamaktadır. Kişiye özgü Uğurlu Mentor’ların danışmanlık yaptığı merkezler, ferah, etkileşimi yüksek son teknolojiyle donatılmış, öğrenciye dönük interaktif alanlarıyla öne çıkmaktadır.

Uğur Okullarında eğitim görmeyen öğrencilerin de faydalanabildiği TEOG, YGS-LYS Sınava Hazırlık Merkezleri, kariyer planlaması, performans ölçümü ve geri bildirim hizmeti sunarken sınav danışma merkezi olarak sınav teknik bilgileri hakkında bilgi vererek öğrencilerin deneme sınavlarına katılmasını sağlamaktadır.

Öğrencinin kariyer odaklı gelişimini destekleyen merkez aynı zamanda lise değişim programları ve yurt dışı üniversiteleri hakkında bilgi sunan kültürel, sportif ve sosyal sorumluluk projeleri hayata geçirme bilinciyle öğrencinin vizyonunu genişleten, yenilikçi ve üreten bir birim olmayı hedeflemektedir.