Uğur Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri

Uğur Okulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri

Sosyal Sorumluluk Gelişimi

Uğur Okulları ve SosyalBen Akademi işbirliği ile Uğur öğrencileri, toplumsal sorumluklarının bilincinde, duyarlı bireyler olarak yetişir. Teorik ve uygulamalı sosyal sorumluluk derslerinde projeler geliştirir, toplumsal ihtiyaçların giderilmesinde gönüllü olarak harekete geçer. Uğurlu olmanın ayrıcalıklarını sadece akademik başarılarıyla değil, topluma katkılarıyla da gösterir.

Kişisel Gelişim

Uğur Okullarında Rehberlik Hizmetleri, “Her çocuk eşsizdir” anlayışıyla her öğrenciye özel programlar geliştirir. Kişiye Özel Gelişim Programı’nda öğrencinin kişisel gelişim haritası, ilgi ve yetenekleri, güçlü ve zayıf yönleri, iletişim gücü ve akademik gelişimi izler.

Oyunlu Beceri Geliştirme

Oyunlu Rehberlik Hizmetleri ile bireysel olarak öğrencinin geleceğe hazırlanmasında gerekli olan yeterlilik alanları belirlenir. Oyunlu rehberlik hizmetleriyle öğrencilerin aktif katılımlı, sorgulayıcı ve üretken bireyler olarak yetişmeleri hedeflenir.

21.Yüzyıl Becerileri Geliştirme

Uğur Okullarında geleceğin nitelikli bireylerini yetiştirme hedefiyle lisede akademik ders ve rehberlik çalışmaları birleştirilerek, 21. yüzyıl becerileri kazandırılır.

21.Yüzyıl Becerileri:

Düşünme Yollarını Kullanma Becerileri