Eğitime Teknolojik Destek

13b

Eğitime Teknolojik Destek

Uğur Okullarında teknoloji biriminin katkılarıyla hazırlanan online platformlar ve özgün sorulardan oluşan zengin içerikli yayınlarla öğrencilerin bilgiye 7/24 ulaşmaları sağlanır.

U-Digital

U-Digital, etkileşimli ders laboratuvarı, konu anlatım videoları, soru çözüm videoları, online ve basılı soru çözüm videolarını barındırır. Aynı zamanda da öğrencilerin sosyal becerileri ile başarı durumunu takip ederek her öğrenci için birer Akademik Gelişim Dosyası oluşturur.

İçerikApp

İçerikApp, Uğur Okuları öğretmenlerinin, kurum tarafından öğrencilerin eğitim kalitesi için hazırlanmış ders müfredatlarına, içeriklerine ve materyallerine kolayca ulaşabileceği bir platformdur.

BiSorumVar?

BiSorumVar? uygulaması, öğrencilerin kendileri arasında soru-cevap paylaşımı yapmasını, öğretmenlerine sorular sormasını, çeşitli derslerde ve konularda uzmanlaşıp rozet kazanmasını sağlar.

Uğur Hazırlık / Online Sınava Hazırlık Platformu

Uğur Hazırlık, 11. ve 12. sınıflara yöneliktir ve MF, TS, TM paketlerini içerir. Uğur Hazırlık; YGS ve LYS’ye hazırlanan tüm öğrenciler istediği üniversite ve bölümü kazandırmak için tasarlanmış online/basılı materyalleri bir arada bulunduran, online üniversite hazırlık platformudur.