Eğitime Teknolojik Destek

13b

Eğitime Teknolojik Destek

Uğur Okullarında, 21. yüzyıl becerilerini geliştirmeye odaklanan eğitim modeliyle öğrencilerin 7/24 eğitim almaları sağlanır.

UğurOnlineTV

Uğur Okullarının en büyük eğitim içeriğini barındırdığı platformdur. UğurOnlineTV etkileşimli ders laboratuvarı, 150.000 konu anlatım ve soru çözüm video içeriği ile öğrencilere kesintisiz eğitim sunmaktadır. Her Uğur okulları öğrencisi kayıt olduğu andan itibaren uguronline.tv adresine üyeliği gerçekleşmektedir. Öğrencilerin üyeliği gerçekleştikten sonra  7 gün 24 saat çözemediği soruların çözüm videolarını izleyebilirler.

UğurOnlineTV Uğur Okullarının uzaktan eğitim platformudur. UğurOnlineTV etkileşimli ders laboratuvarı, konu anlatım videoları, soru çözüm videoları, online ve basılı sınavların soru çözüm videolarını barındırır.

İçerikApp

İçerikApp, Uğur Okulları öğretmenlerin kurum tarafından öğrencilerin eğitim kalitesi için hazırlanmış ders müfredatlarına, içeriklerine ve materyallerine kolayca ulaşabileceği bir platformdur. İçerikApp içerisinde öğretmenler için hazırlanmış 12.000 akıllı tahta içeriği ve 3D içerikler bulunmaktadır.

BiSorumVar?

BiSorumVar? uygulaması, öğrencilerin kendileri arasında soru-cevap paylaşımı yapmasını, öğretmenlerine sorular sormasını, çeşitli derslerde ve konularda uzmanlaşıp rozet kazanmasını sağlar.

BiSorumVar? uygulaması ile öğrenci ve öğretmen ilişkisi sadece okul içerisinde kalmaz.

Bu platform, öğrencilere çözemedikleri soruları öğretmenlerine iletebilmeleri için bir fırsat sunar. Öğrencilerimiz çözemedikleri soruların fotoğrafını çekerek BiSorumVar? uygulaması üzerinden öğretmeniyle paylaşabiliyor.

OptikApp

Öğrenciler QR kod bulunan tüm testleri OptikApp ile hızlıca okutup soruların çözüm videolarını izleyebilir. OptikApp ile öğrenciler, çözdükleri testin doğru, yanlış, boş ve net sayılarını öğrenir. Her soruya ait doğru cevabı görür ve çözüm videosunu izler.

Uğur okulları kullandıkları kitaplar üzerine bastıkları QR kodlar ile öğrencilere bir başka yenilik sunmaktadır. Öğrenciler telefonları veya tabletlerine yükledikleri optikapp programı ile çözemedikleri veya anlamadıkları soruların QR kodunu okutarak sorunun çözümüne ulaşabilirler. Öğrenciler çözdükleri testin doğru, yanlış, boş ve net sayılarını öğrenebilirler. Her soruya ait doğru cevabı görür ve çözüm videosunu izleyebilirler.

Raunt

Uğur Raunt, 11. ve 12. sınıflara yöneliktir ve MF, TS, TM paketlerini içerir. Yeni nesil üniversiteye hazırlık platformu Raunt; YGS ve LYS’ye hazırlanan tüm öğrencilere istediği üniversite ve bölümü kazandırmak için tasarlanmış online/basılı materyalleri bir arada bulunduran Türkiye’nin ilk ve tek kişiselleştirilmiş üniversiteye hazırlık platformudur.

Bilişim ve Teknoloji Becerileri

Uğur Okulları, güncel ve gelişmiş teknolojilerden yararlanarak kapsamlı ve zengin içerikli uygulamalarla kaliteli eğitim sunar.