13-14 Ocak 2018 Uğur Kabul Sınavı Duyurusu

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerine imkan tanıyacak ve Uğur Okullarında burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde 13-14 Ocak 2018 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Bilimsel ve akademik başarıyı destekleyen Uğur Okullarının düzenlediği, öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine büyük katkı sağlayacak Uğur Kabul Sınavı (UKS) 13-14 Ocak tarihlerinde gerçekleştirilecek. 4,5,6,7,8,9,10,11‘inci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek olan UKS sonuçlarına göre, okullar burslu öğrenci kontenjanı kapsamında burs oran listesini açıklayacak. Öğrenciler sınava girdiği okul ile iletişime geçerek detaylı bilgiyi öğrenebilecek.
UKS başvuruları, www.ugurokullari.k12.tr/uks web sitesi üzerinden ve Uğur Okullarından, 4 Ocak 2018 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek.
Sınav sonuçları 18 Ocak 2018 tarihinde açıklanacak olup, sonuç duyurusu okul yöneticileri tarafından yapılacak.

Hedefini belirle, Uğur’la kazan!